velvære for han & henne

PANDHY’S SUKKERPASTA:

Naturlige Epilasjon – Hårfjerning og peeling i ett!

En respons på det 21.århundres behov for høyere kvalitet innen depilasjon.

I ferd med å utkonkurere voks i en rekke land !

Teknikken er basert på å massere sukkerpastaen inn i huden MOT hårets vokseretning. Sukker Pastaen fester seg rundt håret og hårroten, og gjør håret mer samarbeidsvillig og bøyelig. Det blir mindre motstand når håret fjernes, noe som gjør at behandlinger blir mer behagelig for deg i forhold til andre lignende behandlinger.

Hårsekken blir mindre traumatisert når håret fjernes på denne måten, ubehaget blir vesentlig redusert, og samtidlig blir det færre brukne hårstrå som er hovedårsaken til inngrodde hår.

Hårfjernings metoden er skånsom, samtidlig som den er effektiv nok til å fjerne det komplette hårstrået. Sukker Pastaen fungerer også som glidemiddel som igjen gjør hårfjerningen enklere og mer effektiv, og tar til og med de korteste og inngrodde hårene.

Sukker Pastaen fester seg ikke til huden pga at levende hudceller inneholder fuktighet, sukker løser seg opp i vann og vil derfor ikke feste seg til huden. Pastaen vil trekke ut håret og fungerer som en peeling på døde hudceller (tørr hud). Huden etterlates silkemyk etter behandling.

Det er også trygt å behandle områder med eksem, tørr hud og andre hudproblemer pga at huden ikke blir skadet under behandling. Siden Pastaen er så mild mot huden, kan samme området behandles flere ganger for å fjerne de korteste og tynneste hårene.

Regelmessig hårfjerning i dette stadiet resulterer i en stadig nedbrytning av follikkelveggen, som igjen betyr at det blir mindre og mindre plass til håret å vokse. Dette betyr at håret blir tynnere over tid, helt til follikkelveggen til slutt kollapser og dør ut (permanent hårfjerning).

Hår som får gjentatt behandling med PANDHY’S Sukkerpasta, teknikk og produkter, vil bli lettere å fjerne, til og med etter første behandling.

GÅ TIL PRISER

Rullevoks:

Håret på kroppen vokser i 3 ulike faser og det er kun i vekstfasen man kan fjerne hår med rot. De andre to fasene er en overgangsfase og en hvilefase. For å få et best mulig resultat bør håret være ca 0,5 cm langt for at håret skal kunne feste seg i voksen.

Så kan du hver 4-6. uke repetere behandlingen, da kan man få håret inn i samme fase slik at resultatet blir enda bedre og holder lengre.

Huden må være ren før voksing, og helt uten lotion.

Du må heller ikke være solbrent eller ha eksem.

Har du veldig tørr hud kan du med fordel foreta en peeling noen dager i forveien og også smøre godt med en fuktighetskrem.

En tørr hud kan være vanskelig å vokse og gi et dårligere resultat.

Bestill time her