velvære for han & henne

Deilig hudpleie for å freshe ansiktet opp med maske og spesial krem 25 min.

Fuktighets behandling 45 min.

Behandling for sensitiv hud med kald maske 45 min

Dette er en behandling som reduserer problemet med vaskulær og reaktiv hud med en tendens til rosacea. Ved å styrke og tette veggene i blodkarene, produktene forhindrer kapillærene i å bryte. Huden blir fast og næret, får naturlig glød, og problemet med kapillærene blir mindre synlig.

Klassisk hudpleie med dyprens,damp, fjerning av sorte prikker,

porebehandling eller acne 90 min. Gjenoppretter frisk og naturlig utseende på huden.

Anti age ansiktsbehandling 60min.

Luksus ansiktsbehandling 90 min.

Mesoterapi

DRAGON BLOOD

Dragon's Blood, harpiks fra Croton Lechleri-treet som viser anti-inflammatoriske, antioksidanter og anti-aging egenskaper, reduserer rødhet, regenererer og revitaliserer huden. Hyaluronsyre forbedrer hudens revitaliseringsprosesser, glatter ut rynker fra innsiden, gir langvarig fuktighet og løfting.

SNAKE VENOM

Glatter huden og forhindrer dannelsen av rynker ved å hemme muskelkontraksjon. Gjennom en mekanisme som ligner på RESISTEM ™, hjelper huden til å gjenoppbygge sitt eget anti-aging forsvarssystem. Panthenol har antiinflammatoriske egenskaper og akselererer regenerering av underhuden.

SNAIL SECRET

Kraftig regenererende behandling cocktail. Ekstrakten kombinerer en overflod av naturlige ingredienser som hjelper huden fornyelse og regenerering. Det regenererer, exfoliat, beskytter, antioksidant egenskaper og stimulerer kollagen og elastinsyntese.