velvære for han & henne

Våre massasjer

Selve massasjen

En ren nytelse for kropp å sjel. Her blir du massert med deilige oljer.

De varme steinene og oljen er som medisin for ømme, slitne muskler.

Her stresser du helt ned og du føler at alt du har stresset med hele dagen blir borte.

Godt for kropp og sjel.

Disse massasjene passer for alle, spesielt for folk som har en stresset jobb og hverdag.

Vi vet alle hva stress gjør med oss. Vi får muskelplager, hodepine, dårligere søvnkvalitet, dårligere immunforsvar og dårligere fordøyelse. Mange blir direkte syke av stress. Vi trenger alle å stoppe opp, ta en pause for å hente oss inn igjen.

Massasje fjerner ikke det som stresser oss, men er med på å forebygge, slik at vi er bedre rustet til å takle en hektisk hverdag.

Aroma massasje

Aromamassasje er en lettere form for massasje. Det arbeides med eteriske oljer som er en del av behandlingen.

Den er avstressende og beroligende.

Meget bra for deg som trenger å stresse ned. Massasje med eteriske oljer gir fysisk og psykisk velvære. Oljen tas lett opp av huden og gjennom sanseorganer, som lukt og hud, og kroppen vil gjøre seg nytte av de eteriske oljene sammen med massasjen. Massasjen regulerer kroppens energisystem. Aromamassasje har mange bruksområder f.eks sirkulasjonsfremmende, beroligende, muskelavslappende.

Bestill time her

Helse massasje

Denne massasjen er mer spesifikk, presis, stimulerende og dypere enn klassisk massasje. Formålet er å øke prestasjon og bearbeide skader og belastninger. Teknikken varierer og tar hensyn til hvilke bestemte muskler og ledd som er involvert.

Dyp, effektiv muskelmassasje. Massasjen tar i første omgang sikte på å løse opp og få ut spenninger i muskulatur. Massasjen får musklene til å slappe av, stimulerer strømmen av blod og lymfe og fremskynder helingsprosessen.

En meget effektiv behandlingsform for muskulære plager som oppstår via langvarig belastning eller akutte skader.

Bestill time her

Hot Stone massasje

Steinene som blir brukt er lavasteiner fra Mexico. Disse har ligget i elvene og er mange tusen år gamle. Steinene er glatte og runde i formen på grunn av at de har ligget i rennende vann i mange tusen år og blitt avslepet. Steinene har høyt innhold av jern og magnesium som ofte finnes i stein. Ved massasjen blir steinene varmet opp i et spesiellt termostatstyrt kar. Steinene har forskjellige størrelser. De store steinene holder derfor godt på varmen, men de små må ofte byttes ut med varme steiner under massasjen. Steinene er så glatte å fine at du kun merker varmen fra steinene under massasjen, ikke selve steinen.

Bestill time her

Indisk hode massasje

En lett massasje på øverste del av

rygg nakke og hodebunnen.

En super massasje for de som

trenger og senke stressnivået.

Bestill time her